THE BASIC PRINCIPLES OF دوره طراحی سایت

The Basic Principles Of دوره طراحی سایت

The Basic Principles Of دوره طراحی سایت

Blog Article

قالب رایگان یا حرفه‌ای؟ آیا لازم است با کمک یک طراح قالب خود را بسازیم؟

افزونه ووکامرس بخوبی روی این قالب کار خواهد کرد و هماهنگی کاملی را داشته و میتوانید از آن بخوبی استفاده کنید.

از همراهی شما بسیار ممنونیم ، بله این جلسات ارایه خواهد شد و تعداد قطعا بیشتر خواهد بود ، بزدلی جلسات جدید تقدیمتان خواهد شد.

ما پس از تهیه هاست از سرویس‌دهنده‌ها، باید آدرس ورود به کنترل پنل هاست یا آی پی ورود را داشته باشیم. همچنین اطلاعات نام کاربری و پسورد را باید در اختیارمان قرار دهند.

کتابخانه المنتور دارای وب‌سایت‌هایی با موقعیت‌های مختلف است که هر کیت نیازهای جامعه کاربر را برآورده می‌کند.

امروزه راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی رونق گرفته و هرروز بر تعداد آنها افزوده می‌شود. بسیاری از صاحبان کسب‌وکار…

با معرفی المنتور، یک افزونه قدرتمند برای وردپرس که امکان کشیدن و رها کردن المان‌ها را فراهم می‌کند، شما می‌توانید به راحتی صفحات وب‌سایت خود را با طرح‌های پیچیده و دلخواه طراحی کنید.

صفحه اصلی یکی از مهمترین صفحات سایت می­باشد .کاربران با وارد کردن آدرس دامنه سایت، ابتدا صفحه…

آموزش آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته بدون کد نویسی طراحی سایت پروژه محور به شما می‌آموزد که چگونه از ابزارهای مدیریت محتوا و افزونه‌های قدرتمند برای ایجاد وب‌سایت‌هایی استفاده کنید که نه تنها زیبا و پویا هستند بلکه بهینه و ایمن نیز می‌باشند.

در جلسات قبل نصب وردپرس را فراگرفتید. در این قسمت با پیشخوان وردپرس آشنا خواهید شد. پیشخوان…

دامنه چیست و چرا از آن به عنوان آدرس منحصر به فرد وب سایت ها در طراحی سایت استفاده می شود ؟

وردپرس به دلیل انعطاف‌پذیری و ویژگی‌های گسترده‌ای که ارائه می‌دهد، انتخاب اول بسیاری از طراحان و توسعه‌دهندگان وب است. این سیستم مدیریت محتوا به شما اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به دانش فنی پیچیده، وبسایت‌هایی با کاربری‌ها و طراحی‌های متفاوت ایجاد کنید.

با روی کار آمدن المنتور، فعالیت با ویژوال کامپوزر به مراتب کمرنگ‌تر شد اما این نشان از ضعف این صفحه ساز یا عملکرد بد آن نیست.

حضور صفحه‌‌سازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحه‌سازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحه‌ساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار می‌کردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را می‌ساختند همچنین بسیاری از قالب‌ها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحت‌تر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.

منبع

Report this page